Was toen een makkelijk slachtoffer voor haar

Deze gebeurtenis is op waarheid berust. Al vele jaren geleden voorgevallen. Ik was geopereerd aan mijn ogen. Zag even een paar dagen niks, gelukkig mijn vriendin en haar dochters, mijn zoon, die mij overal mee hielpen. Moest wel. ‘Lieverd, ik heb de handdoeken klaar gelegd, je redt je vast wel”. Mijn vriendin ging even richting de stad. “Is prima, dat gaat wel lukken, als alles maar zo ligt waar het normaal ook ligt”. De meiden waren aan het sporten. Ik meen dat mijn zoon nog een klusje had, maakte ook niet uit. Red mij wel. Naar de slaapkamer, kleren uit, op de tast richting de douche. Voelde dat de handdoeken op de juiste plek lagen. Moest een beetje uitkijken dat het verband bij mijn ogen niet nat zou worden. “Joh, ik schrik, lukt het wel zo helemaal alleen”? Joyce stond schijnbaar in de douche. “Jij was toch sporten”? Ze is 1 van mijn stiefdochters.

“Ja klopt, we waren vroeg klaar”. Voel ik ineens haar handen op mijn rug. “Hé wat doe je nu”? “Nou, ik moet ook nog douchen, en jij kan wel hulp gebruiken, twee vliegen in 1 klap“. “Hoeft echt niet, red mij prima”. Maar Joyce trekt zich niks aan van mijn opmerking. ‘Niet zo moeilijk doen, heb jou heus wel eerder in je blootje gezien hoor, dus maakt niks uit”. Dan staat ze verdorie in haar blootje samen met mij te douchen. Maar goed eigenlijk dat ik haar zo niet kan zien. Ben daar enigszins wel blij om. ‘En, haar handen wassen mijn schouders, voel hoe ze voorzichtig mijn haar probeert te wassen, best handig toch dat ik jou help. Moet toegeven, eigenlijk ook weer wel. Haar handen gaan naar mijn buik, voel hoe ze strak tegen mij aan gaat staan. Ze kriebelt aan mijn borsthaar. Voel haar stevige borsten tegen mijn rug drukken.
Doet ze dit nu express? “Omdraaien, ben bijna klaar”.

Ik voel het natuurlijk. Mijn pik is heel iets gegroeid door al dat aanraken en strelen. Negeer het, voel dat mijn pik rustig wordt. “Hier, ze spuit wat lotion in mijn handen, kan je mij meteen even lekker insoppen”. Ze legt mijn handen op haar borsten. Ohh, eehhh, doe het zo normaal mogelijk. Hoor Joyce toch zachtjes kreunen. “Hihi, dat doe je fijn, voelt lekker”. Verneem dat ze er op reageert, ze krijgt harde tepels, raak die natuurlijk aan met het soppen. “Ohhh, jaaa, dat is heel erg prettig aan mijn harde tepels zitten”. Nu is het genoeg. Laat haar borsten met rust. “Joyce, mooi geweest, we zijn klaar. Heb het nog niet gezegd of voel haar hand bij mijn pik. Ze knijpt in mijn ballen. Nu voel ik meteen dat ik een stijve ga krijgen. “Joyce, kappen, ophouden”. Maar ze luistert niet. “Niet zeggen dat jij dit niet fijn vindt”. “Ja hallo, wat denk je, maar moet je niet doen”. Ze drukt mij achteruit tegen de wand. Haar hand nog steeds om mijn stijve. Wil haar wegdrukken. Te laat. Voel plotseling haar tong over mijn eikel flitsen. “Joyce, kan even niks zeggen, ze maakt me geil met haar tong, ohhh”.
“Hmm, je hebt een heerlijke pik, veel te lekker, heeft echt even aandacht nodig”. Ze neemt mijn stijve nu helemaal in haar mond. Ze kan wel heerlijk pijpen.

Trek haar toch omhoog. Doe de kraan dicht. “Wij zijn klaar”. Joyce wil nog even een beetje tegensputteren, maar ik ben duidelijk. “Beiden afdrogen, is al gebeurd, is niet anders, hebben wij het niet meer over”. Na een poos mocht het verband er weer af. Alles was goed genezen. Thuis verliep alles normaal. Ook tussen mij en Joyce veranderde er niks, gelukkig maar, hebben het er niet meer over gehad. Het was een paar weken na wat er was voorgevallen dat wij beiden alleen thuis waren. Ik zou lekker buiten aan de slag gaan, Joyce moest nog aan de studie en later nog een paar uurtjes werken. Na het buiten ploeteren ging ik naar boven, afspoelen, had een verkwikkende douche nodig en straks lekker een pilsje. Shit, hoor de douche, dan moet Joyce mij net voor zijn. Moet ineens aan die keer denken. Kleed mij snel uit, zou haar nu eens op haar nummer zetten, had ze wel verdiend. Loop de douche in. Joyce heeft niet door dat ik haar aan het bekijken ben. Nu zie ik haar voor het eerst naakt. Moet zeggen, echt niks mis mee, een prachtig lichaam. Streel mijn pik. Nu ik haar echt kan zien krijg ik toch wel bepaalde kriebels. Sta al snel met een forse pik in mijn hand. Stap er bij onder. Trek haar tegen mij aan, pak haar borsten beet. “Jeetje, Cas, schrik me rot”. “Was ook de bedoeling dame, weet je nog van toen, nu neem ik even wraak”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *